Om Capturi

Vi er et forholdsvis nyt firma under Intensagruppen ApS. Ideén med at sælge alarmer der reagerer via en bevægelsessensor og sender besked til ens telefon, opstod efter at have talt med mange i vores bekendskabskreds og bekendte i forskellige dele af erhvervslivet. Der er rigtig mange der har oplevet at få tømt deres varevogn for materialer og værktøj af tyve. 

Det giver store problemer at komme ud til en tom varevogn. Dels kan man ikke lave noget den dag og måske også dagen efter og dels, skal man igang med en masse papirarbejde til forsikringen og ændre aftaler med kunder osv. Det kan godt være at forsikringsselskabet betaler for det der er blevet stjålet, men hvor mange gange gør de det? og hvor meget stiger forsikringen?

Med en Capturi-alarm har man mulighed for at reagerer med det samme der er nogle der bryder ind i din varevogn. Det handler naturligvis ikke om at man skal løbe ud og slå dem ned med et koben, men derimod om at skræmme dem væk ved at vise at de er opdaget, ved at råbe til dem eller f.eks. lyse med en lommelygte hvis det er mørkt. 


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk