Handelsbetingelser for Capturi.dk

Handelsbetingelser for Capturi.dk -en del af Intensagruppen ApS.
CVR nr 26676290

 

Adresse:
Industriskellet 3, 3540 Lynge. Tlf. 42701418
Mail: capturialarm@gmail.com
Bank: Jyske Bank. Reg 5012 Konto 1360460

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle bestillinger gennem vores webshop og bestillinger gennem fremsendte tilbud. Betingelserne gælder både for private og erhvervskunder. Alle priser er i Danske kroner. Vi tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående varsel. Der tages forbehold for udsolgte/udgående vare. 

Betaling:
Capturi.dk modtager betaling via mobilpay og bankoverførsel.

Levering:
Leveringstiden er 3-6 arbejdsdage. De bestilte vare bliver sendt med Post Nord. Det er ikke muligt selv at afhente bestilte vare hos os. Vi leverer udelukkende til Danmark. Der leveres ikke til Færøerne og Grønland.

Transportskade:
Hvis en modtaget vare har åbenlyse transportskader, skal du straks reklamerer over for transportfirmaet,, og uden ugrundet ophold kontakte os, så vi hurtigt kan tilbyde dig en løsning. Sagen skal herefter behandles som en reklamation.

Reklamationsret:
I tilfælde af at du til reklamerer over en vare købt hos Capturi.dk skal dette ske i rimelig tid og senest indenfor 8 dage fra leveringsdagen.
Den pågældende vare skal returneres forsvarligt til Capturi.dk. Capturi.dk vil dække returneringsomkostningerne i et rimeligt omfang. Husk at det ikke er muligt at sende vare retur til os pr. efterkrav. Ved returnering af en vare til Capturi.dk skal følgende adresse benyttes:
Capturi.dk
Industriskellet 3
3540 Lynge
Du reklamerer over en vare fra Capturi.dk ved at sende en mail til os på mailadresse capturialarm@gmail.com Husk at angive navn, adresse, telefonnummer og fakturanummer. Beskriv hvad årsagen til reklamationen er og gerne et forslag til en løsning, så vender vi tilbage i løbet af 1-3 dage. 

Fortrydelsesret:
Ifølge købeloven har du 14 dages fortrydelsesret på varer købt i vores webshop. 

Ejendomsforbehold:
Den eller de bestilte vare forbliver Capturi.dks ejendom, indtil betalingen er sket fuldt ud. 

Fakturering:
Der foretages udelukkende digital fakturering. Fakturaen på bestilte vare bliver fremsendt til den mailadresse du har oplyst ved bestillingen af varen.

Ansvarsfraskrivelse: 
Capturi.dk kan ikke stilles til ansvar for hvis Capturi-alarmen ikke virker efter hensigten. Der kan være dårlig mobildækning hvor alarmen benyttes, eller Capturi-alarmen kan være løbet tør for strøm, eller andre forhold som, i denne forbindelse, er Capturi.dk uvedkommende. 

 


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk